Печат на тениски и текстил

Печат на тениски и текстил
Услуги

Печат на тениски и текстил

Ако имате собствен дизайн или идея, които искате да видите върху тениска, моля свържете се с нас за да ни разкажете повече за нея.

Бързо запитване

Направете бързо запитване като попълните само Вашия телефонен номер и наш служител ще се свърже с Вас.

Директен печат

При този вид технология, печата става дълготраен и високоустойчив на пране, не избелява, не се напуква или отлепва. Прилага се на бели, на черни и цветни материи, при състав 100% памук. При допир, щампата запазва усещането за мекота и гъвкавост. Този вид печат, позволява отпечатване, както единични бройки, така и малки и големи тиражи.

Сублимационен печат

Чрез сублимационния печат се постига изключителна детайлност с живи и ярки цветове на печата и неограничени вариации при нюансите.  За най- добър резултат, този вид печат е желателно  да се прилага върху бели, полиестерни материи. Печата става изключително дълготраен, не избледнява и е високо устойчив на пране.

 

Ние работим с тениски, чиято материя е изключително приятна на допир, лека и удобна за носене всеки ден.

 

Щампи с  Флок и Флекс фолиа

Технологията е подходяща за поставяне на щампи, надписи, емблеми върху тениски и текстилни изделия. Текстилните фолиа са подходящи за  многопластови апликации, предлагайки множество комбинации от цветове и ефекти.

Работим с най- качествените фолиа за текстил. Те са непрозиращи, изключително еластични, имат наситени цветове и се трансферират върху всякакви видове текстилни материи. Може да се глади върху тях.

За създаване на ефектни щампи се използват самостоятелно или в комбинация с други фолиа за текстил: 

-текстилно флекс фолио с ярки цветове и електриков ефект;

-фотолуминисцентно флекс фолио за текстил, за светещи в тъмното декорации;

-текстилно флекс фолио с огледален ефект;

-флекс фолио с брокатен ефект

-мъхесто текстилно флок фолио, наподобяващо кадифе и плюш.

 

Ако се чудите как да комбинирате текстилните фолиа, така че да се получи най- ефектната щампа, ние с удоволствие ще ви помогнем да изберете най-подходящата комбинация за брандиране и декориране на Вашата тениска.

 

Ако имате собствен дизайн или идея, които искате да видите върху тениска, моля свържете се с нас за да ни разкажете повече за нея.


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.