Печат на тениски и рекламни материали

Печат на тениски и рекламни материали
Услуги

Печат на тениски и рекламни материали


Оffice&More
предлага печат и брандирaне на текстилни изделия и рекламни материали. Предлагаме широка гама вискокачествени артикули за печат. Те са подходящи, както за клиенти и бизнес партньори (корпоративни подаръци), така и за Вашите служители. Рекламните материали и рекламните сувенири, които предлагаме, са на водещи и доказали в качеството си марки. 

Имаме възможност да отпечатваме, както  единични бройки, така и големи количества рекламни и фирмени артикули. Използваме различни технологии за брандиране.

Ако имате собствен дизайн или идея, които искате да видите върху тениска, чаша или друг артикул, моля свържете се с нас за да ни разкажете повече за нея.

Тениски с фолио
Работим с най-качествените фолиа за текстил. Те са непрозиращи, изключително еластични, имат наситени цветове и се трансферират върху всякакви видове текстилни материи. Може да се глади върху тях.

За създаване на ефектни щампи се използват самостоятелно или в комбинация с други фолиа за текстил: 
 - текстилно флекс фолио с ярки цветове и електриков ефект;
 - фотолуминисцентно флекс фолио за текстил, за светещи в тъмното декорации;
 - текстилно флекс фолио с огледален ефект;
 - флекс фолио с брокатен ефект;
 - мъхесто текстилно флок фолио, наподобяващо кадифе и плюш.

Ако се чудите как да комбинирате текстилните фолиа, така че да се получи най- ефектната щампа, ние с удоволствие ще ви помогнем да изберете най-подходящата комбинация за брандиране и декориране на Вашата тениска.

Тениски със сублимация
Чрез сублимационния печат се постига изключителна детайлност с живи и ярки цветове на печата и неограничени вариации при нюансите.  За най- добър резултат, този вид печат е желателно  да се прилага върху бели, полиестерни материи. Печата става изключително дълготраен, не избледнява и е високо устойчив на пране.
 
Ние работим с тениски, чиято материя е изключително приятна на допир, лека и удобна за носене всеки ден.

Бързо запитване

Направете бързо запитване като попълните само Вашия телефонен номер и наш служител ще се свърже с Вас.


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.