Изработка на печати

Изработка на печати
Услуги

Изработка на печати

 

Изработка на клишета за фирмени, лични,  детски и информационни печати.

Богат избор на автоматични и джобни печати, номератори и датници.

Мастила и тампони  за печати.

Готови клишета за печати:

-  входящ и изходящ номер

-  вярно с оригинала

-  прослужено време

 - платено, неплатено

Полимера, който използваме гарантира дълготрайност на клишето и абсолютно качество на отпечатъка.

Можете да поръчате само дизайн, или само клише, ако вече разполагате с дръжка или машинка.

За изработката на фирмен печат са необходими копие от регистрация на фирмата.

 

Срокове и цени за изработка:

Изработка на клише до 2 часа – 24 лв. плюс цената на избрания модел машинка за печат

Изработка на клише до 24 часа – 18 лв. плюс цената на избрания модел машинка за печат

Изработка на клише до 3 дни - 12 лв. плюс цената на избрания модел машинка за печат

ИЗБЕРИ ТВОЯТА МАШИНКА ЗА ПЕЧАТ

Бързо запитване

Направете бързо запитване като попълните само Вашия телефонен номер и наш служител ще се свърже с Вас.

Изработка на печати
Изработка на печати

ИЗРАБОТКА НА ПЕЧАТИ И ПРАКТИЧЕСКОТО ПРИЛОЖЕНИЕ НА ТОВА В НАШИЯ ЗАБЪРЗАН ДЕН

Изработка на печати 1 - новини
Изработка на печати - високо качество

Необходимостта от изработка на печати съвсем не е от вчера. Прякото приложение на печатите и изработка на печати е практически навсякъде, макар че често свързваме това с административна дейност. Причината е, че при изработка на печати резултатът е видим в края на всеки документ, придружен със съответния подпис. Оказва се обаче, че след изработка на печати резултатите са много по-разнообразни и можете да разгледате и откриете съответните варианти за изработка на печати при нас в Office&More и да поръчате избраните онлайн. В нашето изключително забързано ежедневие е необходимо да въвеждаме непрекъснато ред и това важи както за офиса, така и за дома, което би било изключително улеснено, посредством услугата изработка на печати и нейните приложения в работните ни и почивни дни. В редовете по-долу можете да научите повече както за произхода на печатите и на изработка на печати, така и за практическата функция на печатите и изработка на печати в ежедневието ни.

 

РАБОТНОТО ЕЖЕДНЕВИЕ И ИЗРАБОТКА НА ПЕЧАТИ

Да, съвсем логично е, когато чуем фразата изработка на печати, първо, да си представим автоматични и джобни печати, номератори и датници. Факт обаче е, че в услугата и категорията изработка на печати влизат също изработката на клишета за фирмени, лични, детски и информационни печати. В услугата изработка на печати влизат също класическите печати: входящ и изходящ номер, вярно с оригинала, прослужено време, платено, неплатено и други варианти, създадени чрез изработка на печати. 

 

МАЛКО ПОВЕЧЕ ЗА ПРОИЗХОДА И ИСТОРИЯТА НА ИЗРАБОТКА НА ПЕЧАТИ

Изработка на печати 2 - качество
Изработка на печати - достъпна цена

Добре е да сме наясно що е то печат, изработка на печати, както и да научим малко повече за етимологията и произхода на термините. Базово печатът е устройство за правене на отпечатък било то върху восък, глина, хартия или някакъв друг носител. Първоначалната цел на печата и съответно на изработка на печати е била да се удостовери автентичността на документ или да се предотврати предварителното отваряне на пакет или плик. Защото един печат трябва да бъде счупен, за да се отвори съответния плик. Оттук е и съвременният английски глагол „to seal“, което предполага сигурно затваряне без действителен восък и необходимост от изработка на печати.

Устройството за изработка на печати и създаване на уплътнение се нарича също уплътняваща матрица или просто матрица. Ако отпечатъкът е направен чрез изработка на печати само в резултат на натиск върху хартията, където се допират високите части на матрицата, печатът е известен като сух печат; в други случаи след функцията изработка на печати се използва мастило или друго течно, или втечнено вещество с цвят, различен от хартията.

При повечето традиционни форми на сух печат дизайнът след изработка на печати върху матрицата на печат е дълбок (изрязан под плоската повърхност) и следователно самият дизайн върху направените отпечатъци е релефен. Дизайнът на този отпечатък след изработка на печати ще бъде огледален образ на този на матрицата, което е особено важно да знаем, когато се изготвя дизайна за изработка на печати. Това няма да се случи, ако хартията (като носител) е релефна отзад, където матрицата и отпечатъкът се четат по един и същи начин и и матрицата, и отпечатъкът са релефни. Въпреки това гравираните скъпоценни камъни често са били издълбавани в релеф, наречен камея в този контекст, създавайки „контрарелефен“, или дълбок отпечатък, когато се използват при изработка на печати. Процесът по същество е процес с вариация на изработка на печати и е познат като на формоване.

Изработка на печати 3 - снимки
Изработка на печати - заявете сега

След изработка на печати повечето печати винаги са оставяли един отпечатък върху дадената плоска повърхност, но в Средновековна Европа двустранни печати с две матрици след изработка на печати често са били използвани от институции или владетели (като градове, епископи, монарси), за да направят двустранни или отпечатъци във восък, с "етикет", парче панделка или лента, минаваща през тях. Някои юрисдикции считат гумените печати след изработка на печати или определени думи, придружаващи подписа, като "печат" или "L.S." (съкращение от locus sigilli, „място на печата“) да бъде юридически еквивалент, т.е. еднакво ефективен заместител на самия печат.

 

ИЗРАБОТКА НА ПЕЧАТИ В ИСТОРИЧЕСКИЯ СИ КОНТЕКСТ

В Съединените щати думата „печат“ понякога се приписва на факсимилето или на дизайна на печата след изработка на печати (в монохром или цвят), който може да се използва в различни контексти - не само върху документи, а и върху знамена или официални бланки. Така например Големият печат на Съединените щати, наред с другиите си употреби, се появява на обратната страна на банкнотата от един долар. Няколко от печатите на различни щати на САЩ се появяват върху съответните им държавни знамена след изработка на печати. В Европа, въпреки че гербовете и хералдическите значки могат да присъстват в такива контексти, както и върху печати, дизайнът на печата след изработка на печати в своята цялост рядко се появява като графична емблема и се използва главно по първоначалното предназначение, а именно като отпечатък върху документи.

 

ОЩЕ НЕЩО ЗА ПРАКТИЧЕСКАТА ФУКЦИЯ НА ПЕЧАТИТЕ И ИЗРАБОТКА НА ПЕЧАТИ

Изработка на печати 4 - цена
Изработка на печати - разгледайте сега

Печатите след изработка на печати се използват предимно за удостоверяване на документи, по-конкретно тези, които носят някакъв законна стойност. Има два основни начина, по които може да бъде поставен печат към документ. Може да се приложи директно върху лицевата страна на хартията (т.нар. приложен печат) или може да виси свободно от него (висящ печат; много по-малко разпространен в наши дни). Висящият печат може да бъде прикрепен към шнурове или панделки или към двата края на лента (или етикет) от хартия, или пергамент, прокаран през дупки или слотове, изрязани в долния край на документа, който често бива двойно сгънат, за да осигури допълнителна здравина. В този контекст съществуването на печати и изработка на печати е да се гарантира автентичността на въпросния документ, и да може лесно да се установи от неговия получател / финален ползвател, че съдържанието му не е било достояние на трети страни. Така се оказва, че чрез изработка на печати се постига достоверност.

В съвременната употреба печатите и съответната изработка на печати често се използват за защита срещу фалшифициране на техническо оборудване. Налични са специално изработени етикети с печати, създадени чрез изработка на печати, за доказване на фалшификация, които се унищожават при отваряне на защитения контейнер или оборудване, което е функционално еквивалентно на стария восъчен печат.

Можете да научите повече за печатите и съответната изработка на печати при нас лесно и бързо онлайн от Office&More, а за всякаква друга информация и въпроси можете да се свържете с нас на телефон +359898649604 или на имейл order@officeandmore.bg.

 

Изработка на печати 1
Изработка на печати- Разгледайте при нас!
Изработка на печати 18
Изработка на печати 17 - Разгледайте при нас!

 

Работното ежедневие и изработка на печати

Малко повече за произхода и историята на изработка на печати

Изработка на печати в историческия си контекст

Още нещо за практическата функция на печатите и изработка на печати


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.