Телефони,E-BOOKS

Електронен четец BOOX - Note3, 10.3", черен + подарък калъф


 • Свързаност

  Bluetooth 5, Wi-Fi 802.11 ac, Wi-Fi 802.11 n

 • РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH

  10.3

 • RAM памет

  4 GB

 • Поддържани файлови формати

  EPUB, FB2, mobi, PDF, TXT

 • Операционна система

  Android 10

 • Технология дисплей

  Сензорен

 • Резолюция

  1404 × 1872

 • Брой ядра на процесора

  8

 • Сензорен дисплей

  Да

 • Памет, MB

  64 GB

 • Батерия, mAh

  4300 mAh

Марка: Boox

Референтен №: 27727БЪРЗА ПОРЪЧКА

 Продуктите ONYX BOOX

използват отворена операционна система Android, така че можете да инсталирате приложения от Google Play Store или BOOX Eink Store.С функцията за оптимизиране на приложения BOOX инсталираните приложения могат да бъдат оптимизирани за показване на екрани на E-INK
Какво е E Ink MobiusCarta?ONYX BOOX Note 3 е устройство за четене на електронни книги с екран с висока разделителна способност E Ink Mobius Card.
Моделът има 10,3-инчов диагонален екран с двойно докосване, MOON Light 2 отпред и функционална поддръжка

 Голям дисплей, подходящ за очите, мощен процесор, комбиниран с 4 GB RAM и контроли
dual touch са оптимални инструменти за четене на PDF и DjVu файлове. Книгата е базирана на операционната система
Android 10.0, който позволява инсталирането на приложения на трети страни на устройството и значително разширява обхвата на
неговото приложение. Този модел е идеален за тези потребители, които се нуждаят от удобна и бърза работа
широкоформатни документи.

Система за предни светлини на екрана MOON Light 2 технологията позволява на човек да използва устройството на тъмно или при лошо осветление. Когато тази функция работи, тя
генерира мека луминесценция на екрана, удобна за четене в тъмни стаи. Той също така има контрол на цветовата температура и поради употреба
Технология Flicker-Free, системата за предни светлини е идеално гладка.

Капацитивен екран с много докосване10,3-инчовият дисплей E Ink Mobius има по-лек субстрат и по-висок контраст от всеки екран от този клас. Тя ви позволява да четете на ярка слънчева светлина и има скорост
страхотно прерисуване. Липсата на трептяща подсветка и принципът на образуване на изображение с помощта на електронно мастило правят четенето удобно за очите. Мултитъч сензорният екран осигурява контрол
лесен за четене: докосване, промяна на страницата, мащабиране с два пръста, маркиране на текст и използване на допълнителни функции.


Удобно четене Display E Ink Mobius 10,3-инчовата карта е идеална за преглед на документи, които съдържат диаграми и диаграми, както и за произволни PDF документи.
Изключителни технически спецификации8-ядреният процесор с честота 1,8 GHz и 4 GB RAM осигурява комфортна работа с трудни документи. И 64 GB енергонезависима памет позволява на потребителя да съхранява цяла библиотека.

Скенер за пръстови отпечатъциУстройството разполага с четец на пръстови отпечатъци, който удостоверява потребителя и защитава личната информация.

Bluetooth модул
Благодарение на вградения Bluetooth модул от стандарт 5.0, можете да свържете външна клавиатура или други външни устройства.

OTG Устройството поддържа OTG, което ви позволява да свързвате допълнителни периферни устройства, които не изискват инсталирането на допълнителни драйвери.

Софтуерът BOOX позволява на потребителя да отваря файлове с различни текстови и графични формати. Когато четете, можете да промените стила и размера на шрифта, оформлението на страницата, да вмъкнете отметки, да добавите свои собствени шрифтове и да увеличите документите по желание.

Дългосрочна работаНиската консумация на енергия на дисплея E-ink и капацитетът на батерията от 4300 mAh осигуряват дълготрайна самостоятелна работа.

Поддръжка на език и речник BOOX позволява на потребителя да чете документи на различни езици по света. Въпреки че има езици като руски, английски, немски, френски, испански, арабски, шведски, китайски, японски и много други.


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.