Мишки ,клавиатури,слушалки

Belkin Аудио слушалки с USB-C конектор (USB-C Headphones), бял


 • Свързаност

  USB-C

 • Съвместим бранд

  Samsung Huawei Apple Xiaomi

 • Тип свързване

  С кабел

 • Съвместими модели

  Универсален

 • Стил

  In ear

Марка: Belkin

Референтен №: 26186БЪРЗА ПОРЪЧКА

MUSIC HAS NEVER SOUNDED SO GOOD
С висококачествен звук, изключителен комфорт и удобство и изключителна издръжливост, ROCKSTAR слушалки с USB-C конектор са слушалките, които вие и вашият USB-C смартфон чакате. Окомплектовани с функции, включително водоустойчивост и шумоизолация, тези компактни слушалки доставят превъзходно аудио без разсейване - така че можете да се загубите в музика, да бъдете пренесени в друг свят с аудио книга или да изживеете високите и ниските нива на всяка история с завладяващо съдържание на подкасти.

THE BELKIN DIFFERENCE
Пионер в технологиите и иновациите повече от 35 години
Иновативният дизайн осигурява перфектно прилягане към ухото ви за превъзходна изолация на звук и шум
Изчерпателните процедури за тестване гарантират качество и дълготрайност

A PERFECT FIT FOR SUPERIOR SOUND
Перфектно прилепналите слушалки създават далеч по-превъзходен звук. ROCKSTAR комбинира накрайници за уши, които могат да бъдат пригодени към ухото ви с дизайн, който активно насочва звука към тъпанчето ви. Резултатът е отлична шумоизолация, така че можете да сте сигурни, че изпитвате музиката така, както художникът е възнамерявал. Всеки барабанен удар, всяка лирика, всеки инструмент и всеки дъх в оригиналния запис ясно се репликират за вашето ухо. С възпроизвеждането на това безупречно, единственото, което може да се загуби, сте вие.

FIND YOUR NEW COMFORT ZONE
Лошо прилепналите ушни слушалки са основен принос за дискомфорта в слушалките. С три накрайника за уши с различна големина, предоставени с ROCKSTAR, е лесно да намерите подходящото удобство за по-удобно слушане. Задържайки накрайниците за уши, шофьорите под ъгъл намаляват напрежението на ухото ви, така че можете да се наслаждавате на комфорт през целия ден и да слушате музиката, която обичате, толкова дълго, колкото искате.


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.