ЗК,разклонители

Belkin DuraTek Plus кабел за зареждане и трансфер на данни USB-A - LHT, бял, 3м


 • Цвят

  Бял

 • Дължина на кабела

  3 м

 • Тип конектор 1

  Lightning

 • Тип конектор 2

  USB - A

 • Съвместим бранд

  Apple

Марка: Belkin

Референтен №: 26171БЪРЗА ПОРЪЧКА

Кабел Belkin DuraTek Plus за зареждане и трансфер на данни с USB-A накрайник (бял)F8J236bt10-BLK
Lightning кабел от най-висок клас от Belkin, гарантиращ максимално бързото зареждане и синхронизация на Вашия iPhone и iPad.С вградените кевларени нишки от DuPont, кабелът има изключителна издържливост на огъване, която комбинирана със специалната конструкция на конекторите гарантира дългата му употреба.
Издръжливост и дизайнУсъвършенстваната технология за издръжливост на DuraTek подсилва вашия кабел отвътре и отвън, за да достави най-здравия и издръжлив кабел досега. Предлага се в множество дължини, лесно е да намерите кабела, който е идеален за вас. Стилният дизайн се вписва във всяка среда, докато кожена каишка акцентира върху добрия външен вид на кабела и улеснява запазването му без заплитане.
Силата на АрамидаТози супер силен материал се използва за подсилване на защитно облекло и укрепване на продукти, като тенис ракети и дъски за сърф. Способността му да укрепва и да се огъва без трайни деформации прави арамида перфектното решение за кабели, където термоустойчивите синтетични влакна осигуряват защитната вътрешна структура за проводниците.
Укрепена вътрешна плеткаЗапочваме с твърдо носещия найлон, който издържа щети от почти всичко - от безразборно носене в раница до триене в нощното ви шкафче. Този найлон е двойно сплетен, техника, използвана при направата на въжета, за допълнително увеличаване на здравината и устойчивостта.
Гъвкава изолацияИзолацията предпазва проводниците и кабелите от повреда, тъй като кабелът се огъва и усуква. Някои изолации могат да причинят скованост и да повлияят на общата гъвкавост на кабела. Високо гъвкавата изолация в DuraTek минимизира триенето, което позволява на кабела да се огъва лесно, като същевременно защитава проводниците от повреда.
Подсилена конструкцияТочката, в която кабелът се съединява с главата на конектора, е направена от гъвкав термопластичен каучук и по-дълъг от този, който се използва при други кабели. Тази добавена дължина и гъвкавост поглъща напрежението и подсилва съединението между кабела и конектора, предотвратявайки повреди. Не само гъвкав, термопластичният каучук също така е гладък, приятен на допир и по-екологичен от PVC.
Стилен кожен държачНе просто заради външния вид, стилният кожен акцент помага да поддържате кабела си организиран, когато не го използвате. Няма вече разхвърляни и оплетени кабели на бюрото ви или в раницата ви - просто увийте кабела си и го закопчайте с кожената лента.
Направен за iPhone & iPad (MFI)Този кабел е проектиран специално за iPhone и iPad и е сертифициран от разработчика, за да отговаря на стандартите за производителност на Apple.
Основни характеристики и предимства10x по-здрави с DuraTekСамостоятелно изолирани нишки на кабела.Многослойна усилена конструкция на обвивкатаНад 5000 цикъла на огъване на конекторите на 180°Максимално бърза скорост на зареждане: 12 W/2.4A DuPont® Kevlar™ сърцевина на кабелаMFi сертификат за съвместимост с iOS устройстваАлуминиеви капачки на конекторите


Всички полета със звездичка (*) са задължителни.